Kövess minket!
  
     

Személyi kölcsönre van szüksége?

Személyi kölcsönre van szüksége?
2014, június 5.

Számos élethelyzetben alakulhat ki olyan szituáció, hogy azonnal pénzre van szükségünk. Baleset történt, valami meghibásodott, hirtelen nincs tartalék, amihez nyúlhatnánk, és se a családunk, se a barátok, kollégák nem tudnak segíteni szorult helyzetünkben. Ilyenkor azonban ne fájjon a feje, van megoldás!

Ilyen probléma kezelésén segíthet a személyi kölcsön, amelyet ötvenezer forinttól akár több millió forintig is felvehetünk, legyen bármi is az, amire az összeget szánjuk. Amennyiben adóstársat jelölünk meg az igénylésnél, abban az esetben a felvett hitelösszeg magasabb is lehet, ha szeretnénk. Ha van másik hitelezőnél fizetendő törlesztő részletünk, azt is figyelembe kell vennünk, hiszen a jövedelmünk ötven százalékát lehet általában fedezetnek felhasználni a hiteligénylésnél.

Személyi kölcsön igénylése előtt azonban mindig legyünk biztosak benne, hogy a hiteltörlesztő részleteket a jövőben folyamatosan fizetni tudjuk!

Ha személyi kölcsönt szeretne felvenni, tájékozódjon lehetőségeiről!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
Money Falling on Happy Businessman
A személyi kölcsönről pár szó

A személyi kölcsön szabad felhasználásra alkalmas, az összege ötven ezer forinttól akár több millió forintra is terjedhet. Természetesen alacsony személyi...

Close