fundamenta hitel

Online Hitelek

Vegyen igénybe Online hiteleket, ha pénzre van szüksége. Tájékozódjon az interneten.

Aegon: be kell lépni az online hiteligénylési rendszerbe, miután a hitelkalkulátor segítségével kiválasztja az Ön számár a legkedvezőbb feltételeket. Az igényléshez meg kell adni a szükséges adatokat, ebben telefonon vagy online segítséget lehet kérni a bank munkatársaitól. Ennek az online igénylésnek az előnye, hogy a folyósítási díjat elengedik, ami az összeg 1,5 %-a.

Online Hitelek

Onlien Hitelek

Cofidis: 3 egyszerű lépéssel hitelhez juthatunk. A hitelkalkulátor segítségével kiválasztja az Önnek legmegfelelőbb feltételeket, ezután kitölti a megjelenő kérdőívet, ami alapján kap egy előzetes hitelajánlatot, ha ennek kedvező az elbírálása, akkor a hitelkérelmét letöltheti a honlapról, vagy e-mailben illetve postán kérheti megküldését, majd ezt vissza kell küldeni aláírva. Ennek megérkezése után 2 nappal a bank átutalja a kölcsön összegét.

Cetelem: Ugyanúgy a kalkulátor segítségével ki kell választani az Önnek megfelelő lehetőséget, majd kitölteni a kérdőívet. Ha minden rendben, akkor ki kell nyomtatni az aláírt szerződést és elküldeni a banknak (de a bank is tud küldeni szerződést, ha nincs nyomtatónk).

Online mindent meg tudhat a hitelekről és a személyi kölcsönökről.

Fundamenta Hitel

A fundamenta hitel kinek jó? olyan embereknek akiknek gyorsan van szüksége pénzre, vagy akár lakáshitelre.

Lakáskölcsön:

  • 3,9-es számla: a megtakarítási időszak végén vehető fel, 3,9%-os fix kamatú, kamatadó-mentes, a felvehető összeg akár 8 millió forint, kevesebb önrész is elegendő
  • Hozamleső számla: az éves hozam magas, 4 éves megtakarítási szükséges hozzá, kamatadó-mentes, az állam 30% támogatást vállal, felhasználása kevésbé korlátozott
  • Meglévő hiteléhez kiegyensúlyozott számlát illetve bővítő számlát is igényelhet

Fundamenta Hitel

fundamenta hitel

Megelőlegező hitel: azoknak ajánlott, akik már a megtakarítási időszak vége előtt szeretnék felvenni a kölcsön teljes összegét. Feltétele, hogy lakásszerződése elérje a 2 év megtakarítási időt, valamint ennek egyenlege a kölcsön értékének 10%-a legyen. Forint alapon lehet felvenni, áthidaló hitelként működik és kamatadó-mentes.

Azonnali hitel: ha sürgősen szüksége van a lakáskölcsön teljes összegére, akkor ezt a lakásszámla megkötése után akár rögtön megkaphatja. Kamatadó-mentes, forint alapon igényelhető hitel.

Lojalitás hitel: ha új szerződést szeretne kötni a lakásszámla lejártával, és mihamarabb szüksége van a pénzösszegre, akkor ehhez kedvezményes kamatfeltételekkel hozzájuthat. Forint alapon lehet felvenni, áthidaló hitelként működik, és kamatadó-mentes.

Tudjon meg többen a fundamenta hitel szolgáltatásról a fundamenta oldalán.