Kövess minket!
  
     

Az autóhitel feltételeiről és előnyeiről

Az autóhitel feltételeiről és előnyeiről
2014, június 5.

Amennyiben autóhitelt igényel, a gépjármű hiteligényléshez fontos dokumentumok mindig legyenek Önnél! Lássuk, melyek a legfontosabb tudnivalók!

  • Magánszemély esetén érvényes személyi és jogosítvány szükséges, illetve a munkáltató által kiállított kereseti igazolás, vagy az utolsó bankszámlakivonat bemutatása kötelező.
  • Társas vállalkozások esetében mindenféleképpen szükség van egy három hónapnál nem régebbi cégkivonat bemutatására, az ehhez tartozó aláírási címpéldányra, érvényes személyigazolványra, illetve a hiteligénylés nagyságát szem előtt tartva az előző éves mérlegkimutatásra és eredmény kimutatásra.
  • Egyéni vállalkozók esetében érvényes személyi okmányokra, vállalkozói igazolvány bemutatására, jogosítványra, három hónapnál nem régebbi befizetett közüzemi számla bemutatására, illetve az előző éves adóbevallásra.
  • Használt autó vásárlásakor figyelembe kell venni, hogy a hitel futamidő lejártakor nem lehet tizenöt évesnél több a gépjármű. Az autóhitel olyan vállalkozók, vállalkozások és magányszemélyek számára is elérhető, akik a vásárolt gépjárművet a bank felé fedezetként át is nyújtják. Az autó életkorát figyelembe véve a hiteligénylő személy maga döntheti el, hogy milyen távra szeretné a hitelösszeget igényelni.
  • Általában egy és nyolc év közötti futamidőre szokták az autóhiteleket felvenni. Kérhető casco biztosítás, ami egyes hitelintézetnél kötelező, másoknál nem. Az önerő is megválasztható sok esetben.

Az autóhitel felvétele egyszerű, hiszen fedezetként a gépjármű is használható!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
autohitel1
Autóhitelre van szüksége?

Bármilyen gond is üti fel a fejét a gépkocsi körül, az autóhitel mindig rendelkezésére áll: az autóhitel igénylésekor a megvásárolt gépjármű maga...

Close