Kövess minket!
  
     

A személyi kölcsönről pár szó

A személyi kölcsönről pár szó
2014, június 5.

A személyi kölcsön szabad felhasználásra alkalmas, az összege ötven ezer forinttól akár több millió forintra is terjedhet. Természetesen alacsony személyi kölcsönök igénylésénél általában a jövedelem fedezetet veszik figyelembe, a magasabb hitelek tranzakcióinál az ingatlan garancia is szóba jöhet.

Amennyiben csak a jövedelmünk szolgál fedezetként a személyi kölcsön igénylésekor, a hiteligényléshez szükséges papírok megegyeznek az áruhitelhez szükséges dokumentumokkal.

Magyarországon főként a forint alapú hiteleket, svájci frank alapú hiteleket, és az euró alapú hiteleket nyújtják a bankok, hitelintézetek és hiteltanácsadó cégek, vállalkozások. Általában az euró, és a svájci frank alapú hitelek törlesztő részletei alacsonyabbak a forint alapú hitelnél, viszont ingadozhatnak. Háromhavonta, félévente emelkedhetnek, illetve csökkenhetnek, attól függ, hogy ezeknek a devizanemeknek az árfolyama milyen mértékben módosul. Ezzel ellentétben a forint alapú hitelnél stabil törlesztő részlettel számolhatunk.

Fontolja meg a lehetőségeit, ha személyi kölcsönt szeretne felvenni!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
lakashitel2
A lakáshitel igénylésének menete

Amennyiben lakáshitelre van szükségünk, érdemes tájékozódnunk annak lépéseiről, menetéről, melyek az alábbiak: Általában az ingatlan értékének hetven-hetvenöt százalékánál nem lehet...

Close