Kövess minket!
  
     

A lakáshitel igénylésének feltételei

A lakáshitel igénylésének feltételei
2014, június 5.

Amennyiben lakáshitelt szeretnénk igényelni, nagyon fontos figyelembe venni, hogy rendszeres jövedelemmel kell rendelkeznünk!

Lehetőségek például a havi munkabér, beérkező ingatlan bérleti díj, különböző rendszeres életjáradékok. A hitelszerződés alapfeltétele általában, hogy rendelkeznünk kell ingatlanfedezettel, ez lehet maga a megvásárolt lakás is, vagy életbiztosítás, értékpapír fedezettel, amelyet a bankok igényelhetnek részünkről. Ezen kívül a rendszeres havi jövedelmet a hiteligénylőnek az adott bankhoz kell utaltatnia havi rendszerességgel.

A teljes hiteldíj mutató (THM) tartalmazni szokta a lakáshitel ügyintézési jutalékát és a különféle bankköltségeket. Léteznek még állami támogatással hitelek, melyek főleg forint alapúak. A lakáscélú hitelek igénylésénél a bankok általában az ügyfélre bízzák a választást. A hitelek törlesztő részletei nem fix törlesztő részletek, mivel a különféle devizanemek árfolyamai folyamatosan változnak.

Amennyiben lakáshitelt szeretne igényelni, a hitel kalkulátorok segítségére lehetnek!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Előző cikk olvasása:
gyorskolcson2
Kölcsön? – Gyorsan!

Bárkivel előfordulhat, hogy valamilyen oknál fogva sürgősen szüksége van pénzre. Emiatt aludni sem tud, zaklatott, és lassan már egészsége is...

Close